z8

STORIES OF YOUR LIFE

Op deze site kun je jouw verhaal achter laten. Heb jij iets belangrijks, leuks of indrukwekkendst meegemaakt en wil je jouw verhaal vertellen? Dan kun je dat nu doen door je verhaal te schrijven en te publiceren op storiesofyourlife.nl. Jij schrijft en wij maken er een mooi geheel van zodat iedereen die deze site bezoekt van jouw verhaal kan genieten.

Het komt vaak voor dat mensen iets meemaken of beleven wat ze graag met andere mensen zouden willen delen maar meestal komt het verhaal niet verder dan familie en vrienden. Met storiesofyourlife.nl heb je nu de mogelijkheid om jouw verhaal aan miljoenen mensen te vertellen die net als jij geïnteresseerd zijn in de gekste, de leukste of de meest indrukwekkendste belevenissen. Het mogen geen verzonnen verhalen zijn want deze site gaat over ware gebeurtenissen die mensen op een of ander moment in hun leven hebben meegemaakt en wat Stories Of Your Life zo interessant maakt. Ben jij er klaar voor om jouw verhaal te vertellen?

 

HOE WERKT STORIES OF YOUR LIFE

Op storiesofyourlife.nl kan iedereen zijn verhaal schijven. Het mogen geen verzonnen verhalen zijn daarom vragen we wel om een paar bewijzen zodat we kunnen zien dat het ook echt gebeurt is dit kunnen foto´s zijn of andere bewijsstukken die garanderen dat jouw verhaal echt gebeurt is. Ben je daarvan in het bezit? Dan kun je beginnen met schrijven. Het verhaal mag zo lang of zo kort zijn als jezelf wilt en zodra je klaar bent met schrijven kun je deze via storiesofyourlife.nl naar ons versturen. Wij kijken het verhaal dan voor je na en maken er een mooi geheel van door de achtergrond van je verhaal bij te werken en de eventuele foto´s of andere bewijsstukken van jou verhaal er in te verwerken. Wij sturen vóór het publiceren het eindresultaat naar je toe zodat je kunt bekijken hoe dat het eruit gaat zien en of je er nog een of andere verandering in aan wilt brengen. Wij wijzen je er echter wel op dat wanneer je akkoord gaat met het eindresultaat en het verhaal gepubliceerd word, er later geen veranderingen meer in aan kunnen worden gebracht. Op deze manier wordt het een mooi geheel en aangenaam voor de lezers. Mocht je verhaal langer zijn dan 4.500 woorden dan kun je bij storiesofyourlife.nl je verhaal ook als e-book publiceren die deze lezers dan van de site kunnen downloaden.

 

KORTE EN LANGE VERHALEN

Korte verhalen worden op onze frontpage geplaatst en lange verhalen kun je vinden onder “My story” vinden. Hieronder kun je een paar voorbeelden vinden van hoe jouw verhaal op onze site komt te staan.